Sedan några år tillbaka har vi inte haft en plats för gräs och löv. Närmaste har varit Valdemarsvik 5 mil fram och tillbaka.

Nu har vi etablerat en ny tipp på mångas begäran och den ligger strax före Fiskarhagsvägen in till höger längst in med en vändplan för bilar med kärra. För att märka ut platsen har vi satt en skylt vid infarten. En utmärkt plats på många sätt.

Den skylten är nu borta och den hade inga ben. Först revs den upp efter bara några dagar och slängdes 10 m in i skogen där den hittades. Skylten med järnstolpe sattes upp igen och igår Påskdagen försvann den igen för gott. Skylten med stolpe och nedgrävning kostar ca 3000 kr som betalats av föreningen och dess medlemmar. Vi väntar i en vecka sen beställer vi en ny skylt. Vi hoppas att skylten hittar tillbaka och vill inte att platsen utan skylt skall förvandlas till en ristipp eller något ännu värre.

Sen uppmanar vi alla som lägger löv och gräs där att göra det i slänten längst bort och inte någon annanstans. Och absolut inga plastsäckar eller något annat över huvud taget och absolut inga säckar med löv och gräs i för det ruttnar snabbt i värmen.

Tack på förhand och hopp om skyltens återkomst.

Skog och mark