Valborgsmässofirande och midsommar!

I år är det Sågvägen och Bondhagsvägen som gemensamt anordnar de båda
firanden i Ramsdal. Ett första möte skedde den 10 mars för planering. Tyvärr saknade vi deltagare från Bondhagsvägen så vi är tacksamma om ni kontaktar Mats Sternhag på telefon 070 – 520 29 98 inför nästa möte den 14 april!

Valborgsfirandet sker traditionsenligt vid Gropviken med korvgrillning och brasa. Den tänds klockan 20.00 och innan dess påbörjas korvgrillning vid 19-tiden! Vi hoppas på ett fint väder, sånghyllningar till våren och trevlig gemenskap!

Inför midsommar efterlyser vi er som har möjlighet att sponsra med priser till de olika lotterier och tävlingar som sker under dagen! Alla i Ramsdal är välkomna att höra av sig till Mats, om ni vet med er att ni har möjlighet att bidra!

/Mats Sternhag

Lämna ett svar

Hanteras av Teknet

Up ↑