Engagerade Ramsdalsbor efterlyses

 Vi är ett litet gäng som är fritidsgruppen idag, men som gärna skulle vilja bli fler och undrar därför om det finns några fler engagerade Ramsdalsbor som vill vara med och bidra på något sätt? 
Kan vara allt ifrån att hålla i en egen aktivitet eller vara med i en arbetsgrupp till något speciellt område. Eller vara med och spåna idéer.  
Skicka ett mail till oss så pratar vi vidare, fritid@ramsdal.se  


Vi har ett digitalt möte den 4/4 kl 19-20, anmäl er via mailen om du vill vara med då så berättar vi lite mer då.  

Vad vi efterlyser mer specifikt till denna sommar är:  

  • Någon/några som kan hålla i fotbollsträningen. Dvs bestämma dagar, göra ett upplägg och hitta ungdomar (som får lite betalt) som vill hålla i träningen och se till att allt är ok inför sommaren. Johanna och Pelle som hållit i det flera år, är gärna med som bollplank om det behövs.  
  • Någon som vill hålla i ”seniorgympa” eller lite lugnare gympa, typ funktionell träning, rörelse/styrka. Som vi kan kombinera med den gympa vi har sedan tidigare. Vi vet att efterfrågan finns men behöver en ledare. Anna finns behjälplig med upplägg om man skulle vilja.  
  • Någon som vill hålla några yogapass.  
  • En liten arbetsgrupp som kan jobba vidare med programmet till Ramsdalsdagen som är planerad till den 15/7 i år. Emil står till förfogande och hjälper gruppen igång.   

Varmt välkomna att bli en del av Fritidsgruppen!!  

Comments are closed.

Hanteras av Teknet

Up ↑