Hälsning från styrelsen

Nu är det redan mitten av februari och tiden går väldigt fort, därför vill styrelsen i god tid informera om att årsmötet är bokat till lördagen den 18 maj i Folkets Hus, Gusum. Sista dag för att lämna motioner till årsmötet är den 1 mars. Mejla dessa gärna till styrelsen på ekf@https://ekf.ramsdal.se

Vi vill även passa på att göra reklam för vår Facebook (Ramsdal Officiella). Den är ett hjälpmedel för styrelserna i både Ekonomiska föreningen och Vägföreningen att snabbt kunna komma ut med information. Flera har tidigare efterfrågat styrelsernas information via den Facebooksida som finns i Ramsdal, som är ett privat initiativ. Vår nya FB-sida administreras av några personer i styrelsen och vi kommer att försöka hålla den så uppdaterad som möjligt. Allt som läggs ut på hemsidan länkas även till Facebook, men vi ser fortfarande hemsidan som vårt främsta verktyg. De flesta av oss i styrelsen är heltidsarbetande och har fritidshus i Ramsdal så vi ser inte att det är möjligt med sekundsnabb info – men vi ska göra så gott vi kan. Vi kommer även att redigera eventuella inlägg så att vi inte ”konkurrerar” med den andra Facebooksidan som i mångt och mycket används för köp & sälj, tips & tricks etc. Vi har även en tanke att bjuda in fotointresserade medlemmar att sända in bilder från Ramsdal som vi kan lägga upp på hemsidan. Vi vill ju gärna visa upp hur vackert det är i området! Mer om detta kommer längre fram under våren.

Efter sommaren 2018 har styrelsen även mottagit en del frågor och klagomål kring städningen av toaletterna vid våra badplatser. Den gamla tidens ”medlemsarbete” är avslutat, och vi hade dess för innan en del problem med att det var svårt för dåvarande vägombuden att organisera städningen. Vi kommer därför att kontakta städföretag för att ta in anbud på toalettstädningen 2 dagar i veckan under högsäsong. Om det möjligtvis är någon boende i Ramsdal som driver städföretag får ni gärna kontakta Mats Sternhag i styrelsen genom mejl ekf@https://ekf.ramsdal.se för att inleda en diskussion.

Med hopp om en fin vår i Ramsdal,

Ewa Gouranius, ordförande

Lämna ett svar

Hanteras av Teknet

Up ↑