Åskovädret i Ramsdal!

Viktig information om vattnet.
Under torsdagseftermiddagen slog åskan ut både vattenproduktionen och reningsverket. Med hjälp av oerhört tillmötesgående elektriker (tack Henke!) som snabbt kom på plats har vattenproduktionen kommit igång – dock med minskad kapacitet då en källa fortfarande står still. Det innebär att i kombination med de låga grundvattennivåerna finns en risk att tillflödet blir än mindre och att det kanske inte kommer att rinna vatten ur kranarna.

ALLA måste därför vara extra varsamma – använd inte vatten i onödan!! Reningsverket kommer att åtgärdas under fredagen. Var vänliga uppmärksamma grannar på vattensituationen om någon mot förmodan skulle vattna med slang, spridare, tvätta fasader eller dylikt!

Med vänlig hälsning, Ewa Gouranius, ordförande

Comments are closed.

Hanteras av Teknet

Up ↑