Nu är den här, sommaren 2020!

Den nya styrelsen med Leif Boström i spetsen har nu konstituerat sig och vi ser tillsammans fram emot att försöka uppdatera hemsidan med information om hur vi arbetar det bästa vi kan för att att hålla den här stora välskötta föreningen igång.

– Årsmötesprotokollet kan ni läsa här: Länk till protokoll
Vi är väl medvetna om att det inte publicerats i tid men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Allt var påskrivet och klart när undertecknad faktiskt drabbades av blindtarmsinflammation och fick opereras akut. Hoppas att ni har förståelse för att det helt enkelt inte fanns möjlighet att anslå och publicera protokollet. 
– Det pågår ett förarbete med att ta fram en ny vattenkälla, för att säkerställa att dricksvattnet räcker. Styrelsen fick uppdrag av årsstämman se över finansieringen av en nyetablering.
– Det traditionsenliga midsommarfirandet i Gropviken är inställt med anledning av rekommendationer från myndigheterna under rådande covid-19 pandemi.
– Dricksvattnet kan vi inte slösa med. Grundvattennivåerna är så låga att vi måste vara ytterst sparsamma. Kom ihåg att det är bevattningsförbud!
– Vi följer länsstyrelsens rekommendationer som avser eldning. Dom uppgifterna ändras beroende av väderlek och dagsaktuell information hittar ni här www.lansstyrelsen.se/ostergotland.
För att undvika användandet av engångsgrillar på stränderna, med de risker som det kan medföra, så kommer det inom kort upp en anvisad grillplats vid Sandfjärdsbadet.

Vi hoppas på en riktigt fin sommar i Ramsdal och kom ihåg att hålla avstånd till varandra på stränder och bryggor.Håll utkik efter mer information om kommande simskola, fotbollsskola och yoga på hemsidan och på facebook.

Vänliga hälsningar
Lena Dahlberg Liljenström, sekreterare i Ekonomiska Föreningen

Comments are closed.

Hanteras av Teknet

Up ↑