Vattenbrist, respekt, sommarträning och Gropvikssimmet!

Vattenbrist
Under en längre period har vattenförbrukningen i Ramsdal varit onormalt hög. Vi måste verkligen hjälpas åt att ändra den trenden för att vattnet ska räcka hela sommaren. Nu är det allvar – tar det slut så är det slut! Var vattensmart – ha inte den grönaste gräsmattan i området och beställ och bekosta själv en tankbil med vatten om du behöver lite större mängder.

Respekt
Vi är många som vill svalka oss vid badstränderna.Gör gärna det men kom ihåg att hålla avstånd till varandra även på bryggor och vid badstegar. Soptunnorna vid stränderna fylls snabbt upp så ta med er skräpet hem om de inte får plats.

Sommarträning
Varmt välkomna på sommarträning i det gröna, en favorit i repris! Se länk

Gropvikssimmet
Bastuklubben inbjuder oss alla vid två tillfällen till Gropvikssimmet, ännu en favorit i repris!
Se länk

Fortsatt trevlig sommar önskar 
Styrelsen för Ekonomiska Föreningen i S:t Anna Skärgård

Comments are closed.

Hanteras av Teknet

Up ↑