Ramsdalsdagen 2021


Vi i Fritidssektionen skulle vilja få till en Ramsdalsdag i sommar – en dag är det händer olika saker på olika platser under hela dagen, för alla åldrar. Visst låter det kul?!
Planen är att den hålls lördagen den 24 juli (v 29), om allt går som det ska med väder, corona och annat som kan spela in. Vi har ju lärt oss att anpassa oss, så det fortsätter vi med 
Men vi behöver hjälpas åt, därför skulle vi vilja skapa små arbetsgrupper. Några förslag är t.ex. att man skulle kunna anordna en springtävling och/eller fotbollsturnering vid fotbollsplanen, yoga och/eller gympas? Vid Gropviken skulle man kanske kunna få prova-på kajak eller någon annan vattensport. Fikaservering under dagen och på kvällen avsluta med en allmän grillning?
Och kanske skulle några tonåringar kunna hitta på något kul i Tomtkontorets lokaler?

Idéerna är många och ni har säkert fler, vi är öppna för alla förslag! När/om vi får ihop arbetsgrupper och aktiviteter sätter vi ihop ett tidsprogram, så aktiviteterna inte krockar alltför mycket med varandra.
Senast den 1 mars skulle vi få in vilja få intresseanmälningar från er som vill vara med och ordna Ramsdalsdagen 2021, maila till fritid@ramsdal.se

Och har ni frågor, funderingar, tankar eller idéer, är det bara att höra av er!
Hälsningar från Ramsdals Fritidssektion
genom Petra Östelius och Emil Selse

Comments are closed.

Hanteras av Teknet

Up ↑