Dags att ta årets Simborgarmärke!

Kan du simma 200 meter i öppet vatten?
Då är du välkommen till Gropvikssimmet
Bastusällskapet (BIGS) anordnar Gropvikssimmet vid två tillfällen 2023:
Lördag 22 juli kl 14-16

Lördag 29 juli kl 14-16

Simma från bastubryggan till bryggan vid Gropviksbadet och tillbaka. Avståndet fram och tillbaka är 200 meter vilket överensstämmer med kravet för ett simborgarmärke: att simma 200 meter med valfritt simsätt i bröst- eller ryggläge på djupt vatten utan tidtagning.

Personer på land och i vatten kontrollerar simning och säkerhet. Livräddningshake och hjärtstartare finns vid bastun, livboj finns både vid bastubryggan och vid badbryggan. Simning sker ändå på egen risk.
Pris: 50 kronor för simborgarmärke och värmande bastu. Medföljande betalar 50 kronor för bara bastu (BIGS-medlem 20 kr). Betalning via Swish.

Obligatorisk anmälan, helst i förväg till bigsramsdal@gmail.com,så vi vet hur många märken vi ska köpa in. Ange vilket datum du vill delta samt namn, adress i Ramsdal med omnejd, mejladress och telefonnummer till alla som ska simma. Du kan också anmäla dig på plats, samma dag.
Varmt välkommen!
Bastusällskapet i Gropviken och Sandfjärden (BIGS)

Comments are closed.

Hanteras av Teknet

Up ↑