2020 är året då mycket inte är sig likt i Ramsdal

  • Eldningsförbud i hela Östergötland from 24 april
  • Valborgsfirandet ställs in
  • Årsmötesdeltagande med restriktioner 16 maj utanför Tomtkontoret
  • Midsommarfirandet ställs också in

Vi vet ju alla nu att det här året präglas av risken för smittspridning av viruset Covid-19.

Styrelsen har med detta i åtanke blivit tvungna att ta beslut om flera viktiga åtgärder för att hjälpa oss alla att följa de rekommendationer och förbud som våra myndigheter tagit fram denna vår.

Den första punkten har ju inget med smittspridning att göra men Länsstyrelsen har upprättat eldningsförbud i hela Östergötland from den 24 april 2020. Följ gärna information och råd på räddningstjänstens hemsida. www.rtog.se

Valborgsfirandet vid Gropviken ställs in helt och hållet. Ingen brasa och ingen korvgrillning.

Den 16 maj är det årsmöte utanför Tomtkontoret i Ramsdal. Du har möjlighet att anlita ett ombud som företräder dig med fullmakt eftersom antalet medlemmar på plats måste begränsas. Länk för fullmakt Anmälan till ekf@https://ekf.ramsdal.se för att delta på plats är obligatorisk.

Det traditionsenliga och härliga midsommarfirandet måste också ställas in. Vi kan inte låta de medlemmar som skulle ha ansvarat för årets evenemang, att förbereda och planera för ett evenemang som vi riskerar att behöva ställa in i sista sekund. Vi hoppas att arrangörerna på Strömhagsvägen och Rödmossevägen står ut med att vänta till nästa år.

Vi har faktiskt glädjande information också!

-Både simskola och fotbollsskola kommer att genomföras i sommar
Även om vi kanske måste begränsa antalet entusiastiska föräldrar i samband med aktiviteterna. Men det återkommer vi till när det blir aktuellt!

Comments are closed.

Hanteras av Teknet

Up ↑